Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

DML Plastik kapang Co., Limited, ngadeg di 2001, hiji produsén suntik molding ngarah di Cina.

DML kapang specializes di produksi kapang palastik pikeun panerapan rumah tangga, equipments médis, equipments éléktronik, equipments kaamanan ogé sistem monitoring.

parusahaan boga leuwih 50000 pasagi pabrik méter. Kalawan babagian suntik tooling palastik possessing mesin sarta kaahlian béda, DML kapang nawarkeun parabot ti bagian handphone leutik tur tepat kana sakumaha badag salaku bagian otomotif. 

wartos

DML kapang palastik Co., Ltd

DML kapang specializes di produksi kapang palastik pikeun panerapan rumah tangga, equipments médis, equipments éléktronik, equipments kaamanan ogé sistem monitoring.

Mold polishing is primarily a manual process requiring a high level of skill and knowledge.  There are a number of finishes available to mould makers and the final finish depends upon the plastic p...
The Advantages of Injection Molding Injection molding brings with it a number of advantages. One is scale; it’s easy to manufacture in volume, since plastic injection molding is easier than the ca...
WhatsApp Online Chat!