Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

DML Plastik kapang Co., Limited, ngadeg di 2001, hiji produsén suntik molding ngarah di Cina.

DML kapang specializes di produksi kapang palastik pikeun panerapan rumah tangga, equipments médis, equipments éléktronik, equipments kaamanan ogé sistem monitoring.

parusahaan boga leuwih 50000 pasagi pabrik méter. Kalawan babagian suntik tooling palastik possessing mesin sarta kaahlian béda, DML kapang nawarkeun parabot ti bagian handphone leutik tur tepat kana sakumaha badag salaku bagian otomotif. 

wartos

DML kapang palastik Co., Ltd

DML kapang specializes di produksi kapang palastik pikeun panerapan rumah tangga, equipments médis, equipments éléktronik, equipments kaamanan ogé sistem monitoring.

In recent years, China’s molds, like all areas of China’s manufacturing industry, have ushered in a new historical journey from rapid growth to high-quality development. my country̵...
Cetakan suntik mangrupikeun alat pikeun ngahasilkeun produk palastik; éta ogé alat pikeun masihan produk plastik struktur lengkep sareng dimensi anu tepat. Cetakan suntik mangrupikeun cara ngolah anu dianggo dina ...
WhatsApp Online Chat!