Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

DML Plastik kapang Co., Limited, ngadeg di 2001, hiji produsén suntik molding ngarah di Cina.

DML kapang specializes di produksi kapang palastik pikeun panerapan rumah tangga, equipments médis, equipments éléktronik, equipments kaamanan ogé sistem monitoring.

parusahaan boga leuwih 50000 pasagi pabrik méter. Kalawan babagian suntik tooling palastik possessing mesin sarta kaahlian béda, DML kapang nawarkeun parabot ti bagian handphone leutik tur tepat kana sakumaha badag salaku bagian otomotif. 

wartos

DML kapang palastik Co., Ltd

DML kapang specializes di produksi kapang palastik pikeun panerapan rumah tangga, equipments médis, equipments éléktronik, equipments kaamanan ogé sistem monitoring.

Los Angeles, October 4, 2021/PRNewswire/ – Chemical Guys is a leading lifestyle brand for car detail enthusiasts and professionals, launching retail through a partnership with Australia’...
It starts with a plastic pot. When Malcolm Woolmore, the head of Oakland’s Lindale Nursery and avid sailor, found a disposable plastic flowerpot on a pristine beach near Great Barrier Island, he wa...
WhatsApp Online Chat!