Mirë se vini në faqet e internetit tonë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

DML Plastic Mold Co, e kufizuar, e themeluar në vitin 2001, është një prodhuesi kryesor i derdhur injeksion në Kinë.

DML Mold specializuar në prodhimin e plastike myk për pajisje shtëpiake, pajisje mjekësore, pajisje elektronike, pajisje të sigurisë, si dhe sistemit të monitorimit.

Kompania ka mbi 50.000 metra katrore fabrikë. Me ndarje plastike përpunim mekanik injeksion posedojnë makineri dhe ekspertizë të ndryshme, DML Mold ofron mjete nga pjesë të vogla dhe të saktë telefoni celular për aq i madh sa pjesëve të automobilave. 

LAJME

DML plastike myk Co, Ltd

DML Mold specializuar në prodhimin e plastike myk për pajisje shtëpiake, pajisje mjekësore, pajisje elektronike, pajisje të sigurisë, si dhe sistemit të monitorimit.

In recent years, China’s molds, like all areas of China’s manufacturing industry, have ushered in a new historical journey from rapid growth to high-quality development. my country̵...
Injeksioni moldis një mjet për prodhimin e produkteve plastike; është gjithashtu një mjet për t'i dhënë produkteve plastike një strukturë të plotë dhe dimensione të sakta. I derdhur injeksion është një metodë e përpunimit e përdorur në t ...
WhatsApp Online Chat!