Добредојдовте на нашата веб-сајтови!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

DML пластика мувла копродукции, limited, основана во 2001 година, е водечки производител шприц во Кина.

DML мувла е специјализирана во пластични производство калап за апарати за домаќинство, медицинска опрема, електронска опрема, опрема за безбедност, како и систем за следење.

Компанијата има над 50.000 квадратни метри фабрика. Со пластични инекција поделби алатките кои поседуваат различни машини и експертиза, DML Калап нуди алатки од мали и прецизни делови за мобилни телефони како голем како на автомобилски делови. 

ВЕСТИ

DML пластични садови копродукции, ООД

DML мувла е специјализирана во пластични производство калап за апарати за домаќинство, медицинска опрема, електронска опрема, опрема за безбедност, како и систем за следење.

In recent years, China’s molds, like all areas of China’s manufacturing industry, have ushered in a new historical journey from rapid growth to high-quality development. my country̵...
Инјекциска мувла алатка за производство на пластични производи; тоа е исто така алатка за давање комплетна структура и прецизни димензии на пластичните производи. Инјекционото обликување е метод на обработка што се користи во т ...
WhatsApp Онлајн Chat!