Welcome to situs kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

DML Plastic Mold Co., Ltd., diadegaké ing taun 2001, iku sawijining perusahaan injeksi ngecor anjog ing China.

DML Mold spesialisasi ing produksi jamur plastik kanggo kluwarga Perkakas, Alat medical, Alat elektronik, Alat safety uga sistem monitoring.

Perusahaan wis liwat 50000 kothak pabrik meter. Karo bagean injeksi perkakas plastik ndhuweni machinery, lan pengalaman beda, DML Mold nawakake pribadi saka bagean ponsel cilik lan pas kanggo minangka amba minangka bagéan automotive. 

PAWARTA

DML jamur plastik Co., Ltd

DML Mold spesialisasi ing produksi jamur plastik kanggo kluwarga Perkakas, Alat medical, Alat elektronik, Alat safety uga sistem monitoring.

In recent years, China’s molds, like all areas of China’s manufacturing industry, have ushered in a new historical journey from rapid growth to high-quality development. my country̵...
Injeksi cetakan minangka alat kanggo ngasilake produk plastik; uga alat kanggo menehi produk plastik struktur lengkap lan dimensi sing tepat. Injeksi cetakan minangka cara pangolahan sing digunakake ing ...
Tampilan Online Chat!