Welcome to situs kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

DML Plastic Mold Co., Ltd., diadegaké ing taun 2001, iku sawijining perusahaan injeksi ngecor anjog ing China.

DML Mold spesialisasi ing produksi jamur plastik kanggo kluwarga Perkakas, Alat medical, Alat elektronik, Alat safety uga sistem monitoring.

Perusahaan wis liwat 50000 kothak pabrik meter. Karo bagean injeksi perkakas plastik ndhuweni machinery, lan pengalaman beda, DML Mold nawakake pribadi saka bagean ponsel cilik lan pas kanggo minangka amba minangka bagéan automotive. 

PAWARTA

DML jamur plastik Co., Ltd

DML Mold spesialisasi ing produksi jamur plastik kanggo kluwarga Perkakas, Alat medical, Alat elektronik, Alat safety uga sistem monitoring.

Los Angeles, October 4, 2021/PRNewswire/ – Chemical Guys is a leading lifestyle brand for car detail enthusiasts and professionals, launching retail through a partnership with Australia’...
It starts with a plastic pot. When Malcolm Woolmore, the head of Oakland’s Lindale Nursery and avid sailor, found a disposable plastic flowerpot on a pristine beach near Great Barrier Island, he wa...
Tampilan Online Chat!