Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

DML Plastic Mold Co., Ltd., diadegaké ing taun 2001, iku sawijining perusahaan injeksi ngecor anjog ing China.

DML Mold spesialisasi ing produksi jamur plastik kanggo kluwarga Perkakas, Alat medical, Alat elektronik, Alat safety uga sistem monitoring.

Perusahaan wis liwat 50000 kothak pabrik meter. Karo bagean injeksi perkakas plastik ndhuweni machinery, lan pengalaman beda, DML Mold nawakake pribadi saka bagean ponsel cilik lan pas kanggo minangka amba minangka bagéan automotive. 

NEWS

DML jamur plastik Co., Ltd

DML Mold spesialisasi ing produksi jamur plastik kanggo kluwarga Perkakas, Alat medical, Alat elektronik, Alat safety uga sistem monitoring.

Mold polishing is primarily a manual process requiring a high level of skill and knowledge.  There are a number of finishes available to mould makers and the final finish depends upon the plastic p...
The Advantages of Injection Molding Injection molding brings with it a number of advantages. One is scale; it’s easy to manufacture in volume, since plastic injection molding is easier than the ca...
Tampilan Online Chat!